grad pageTitle

Aristo Start

 

Aristo Kartongfabrik AB är en komplett leverantör av förpackningsmaterial som t.ex bagerikartonger,
papperspåsar och fönsterkartonger.

 

 


Aristo tillverkar och distribuerar bland annat förpackningar och emballage till restaurang och livsmedelsindustrin. Vi är marknadsledade genom den omfattande tillverkningen av bagerikartonger,pizzakartongerpapperspåsar och fastfood förpackningar.

Med ett drygt 1.000-tal artiklar i sortimentet kombinerar vi en lyhörd kundorienterad inriktning med bredd, volymproduktion och omfattande grossistförsäljning. Att erbjuda kundspecifika produkter och möta marknadens behov är kärnan i Aristos företagsfilosof

 

Kundens behov styr vår verksamhet!

Vi erbjuder våra kunder heltäckande service och snabba leveranser med egen tillverkning av bland annat konditorikartonger, pizzakartonger och förpackningar för gatukök och restauranger.

I över 80 år har vi varit en pålitlig partner som med stor leveranssäkerhet förser bageri, konditori, HoReCa och detaljhandeln med egenproducerade pappers- och kartongförpackningar av högsta kvalitet.Från anläggingen i Falköping levereras upp mot 450.000 olika förpackningar – varje dag!

Med egna bilar distribuerar vi våra produkter i Västsverige och Aristo har idag en ledande position på den svenska marknaden men vi bedriver även export till Norge, Danmark, Finland och Litauen.

Aristo AB producerar främst i skandinavisk förnyelsebar kartong och papper. Vår produktion av kartong och påsar sker i Falköping. Därför är vi stolta att påvisa våra Skandinaviska kunder att vi är ett närproducerande företag.

Våra kunder är bland annat grossister i bageri-, storköks- och dagligvarubranschen. Vår omfattande tryckeriverksamhet ger oss därtill goda möjligheter att förse marknaden med profilerade produkter till 
konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss gärna på tel. 0303-24 61 10 om du önskar mer information eller vill ställa frågor till våra duktiga säljare.


 


Ny miljövänligare distribution!
Aristo AB har nu investerat i ny lastbil för kunna möta våra kunder och myndigheter framtida krav. Aristo AB arbetar löpande med att effektivisera och förbättra vår distribution med minsta möjliga miljöpåverkan.
Powered by Winbas e-handel
grad objHeader

Webbutik - Avstängd

För beställning, vänligen kontakta oss via mail (order@aristo.se) eller telefon 0303 - 24 61 10
grad objHeader

Byt Språk

Language:
grad objHeader

Mitt konto

Användarnamn:

Lösenord:closed Glömt lösenordet
grad objHeader

Nya produkter